Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

aarts & co zet zich prominent in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en vraagt hierin ook een bijdrage van zowel haar medewerkers als haar leveranciers. 

image

Het kantoor van aarts & co maakt gebruik van waterbesparende sanitaire voorzieningen, energiebesparende verlichting en houdt de mvo gedachte in het achterhoofd bij nieuwe aankopen.                                            
Op sociaal maatschappelijk gebied zet aarts & co overtollig meubilair in bij goede doelen als Stichting SAM of Stichting Mooi zo Goed zo. Ook verenigingen als De Twern en de Grote Clubactie maken gebruik van deze giften. 

Productkeuze en Milieubelasting                                                 

aarts & co tracht in het ontwerpproces al scherp te blijven bij het terugdringen van milieubelasting. De producten worden dan ook aandachtig geselecteerd. Onze interieurarchitecten kijken of meubels hergebruikt kunnen worden en zetten bij een ontwerp zoveel mogelijk Cradle to Cradle gecertificeerde producten in. 

Het Nieuwe Werken                                                                              

Een reductie tot 30% in de huisvestingskosten per medewerker, een hogere productiviteit van diezelfde medewerker en een verlaging van de mobiliteitskosten. Dat is voor veel bedrijven en instellingen reden genoeg om op Het Nieuwe Werken over te stappen. Daarnaast wordt ook het energie verbruik relatief minder en dit bespaart weer in de Co2 footprint.