Welkom bij aarts & co Voor een inspirerende werkomgeving

Werken kan op vele manieren. Hierbij gaat het vaak om concentratie, communicatie en inspiratie. Samen met u bepalen wij waar de accenten in uw werkomgeving liggen.

Dit om een optimale sfeer te creëren, waarin werkplezier en een goede arbeidsproductiviteit vanzelfsprekend zijn.

aarts & co streeft ernaar om met een enthousiast team van gekwalificeerde medewerkers u optimaal te kunnen adviseren bij uw inrichting.

Actueel

aarts & co interieur en advies verzorgt interieur nieuw kantoorpand CMS Nederland in Amsterdam
dinsdag 11 september 2018
Onlangs heeft CMS Nederland, één van de grootste advocatenkantoren ter wereld, intrek genomen op de bovenste zes verdiepingen in het New Atrium gebouw...
Lees verder
aarts & co interieur en advies trotse sponsor van Ronald McDonald Huiskamer in ETZ.
maandag 28 mei 2018
“De Huiskamer; een oase midden in het ziekenhuis, die ouders en kinderen de mogelijkheid geeft om even weg te zijn uit de ziekenhuissfeer.”  O...
Lees verder

Herman Miller Living Office

Terwijl we op zoek zijn naar oplossingen die klaar zijn voor het werk van morgen, is het duidelijk dat de oude manier van bedrijfsinrichting niet langer voldoet. Living Office vernieuwt ons management, ons gereedschap en onze omgeving, zodat we tot een hogere connectiviteit, creativiteit, productiviteit en voorspoed kunnen komen.

In het nieuwe werklandschap levert een dynamische balans van gedeelde passie en winst hogere prestaties en waarde voor zowel individuen als organisaties. Door een nieuwe visie voor het beheer, het gereedschap en de ruimtes te bieden, kan Living Office deze wederzijds inspirerende motor van welvaart genereren.

Uitgelichte Projecten

- Meer merken tonen -