Consultancy

Onze consultants adviseren en begeleiden u graag bij het creëren van een ideale werkomgeving voor uw organisatie.

Door onze kennis en kunde van producten en interieurconcepten te koppelen aan de creativiteit van interieurarchitecten een interieur wat aan sluit bij de dagelijkse praktijk. De wensen en eisen van onze opdrachtgevers staan daar bij centraal.

Ook na realisatie adviseren wij uw medewerkers over het juiste gebruik en instelmogelijkheden van het geleverde interieur.


Ontwerp

Onze ontwerpstudio bedenkt en creëert interieurconcepten met oog voor detail, design, functionaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Samen met onze opdrachtgevers en externe architecten en interieurarchitecten wordt het inrichtingstraject van schetsplan tot definitief ontwerp doorlopen.

-2d indelingstekeningen
-Productadvies
-Kleur en materiaaladvies
-Moodboards
-3d visualisaties
-Presentaties


Proces

Vanaf het moment van gunning van een opdracht wordt door de consultant een intern projectteam gevormd. In nauw overleg met onze opdrachtgever doorlopen wij de verschillende fases in het traject.

Fase 1: inventarisatie en ordervoorbereiding
Fase 2: planning en logistieke voorbereiding
Fase 3: levering, inhuizen, montage en oplevering
Fase 4: instructie en nazorg

Wij geloven dat als wij samen in staat zijn een cultuur te creëren waarin mensen gelukkig zijn met wat zij doen, dat geweldig werk een logisch gevolg is.


Logistiek

aarts & co beschikt over een eigen montage- en servicedienst en transportmiddelen. 

Onze VCA-VOL gecertificeerde monteurs zijn gewend hun werkzaamheden uit te voeren conform de hoogste veiligheidscriteria gesteld door onze klanten, zoals bijvoorbeeld Shell, MSD en DSM. Zij zijn herkenbaar door onze bedrijfskleding en dragen uit waar aarts & co voor staat; flexibiliteit, kwaliteit en servicegericht.

De smile van onze projectleider Arny staat symbool voor de glimlach die wij willen doorgeven.


Service

Ons streven is uw verwachtingen overtreffen.

Een project eindigt niet na oplevering, wij stellen hoge eisen aan het tevreden houden van onze klanten. aarts & co hecht veel waarde aan nazorg. Zo bieden wij u graag een werkplekinstructie aan.

Smart onderhoud; middels een app en QR codes kunnen wij voor u een intelligenter, efficiënter en overzichtelijker onderhoud, preventief en correctief, van uw inrichtingselementen verzorgen.