Wij zijn

Wij begroeten elke nieuwe werkdag met een glimlach. Iedere dag is voor ons namelijk een nieuwe kans om mensen blij te maken met een inspirerende werkomgeving.

Samen creëren we een werkomgeving waar mensen blij van worden. Een plek waar ze iedere dag met een glimlach op hun gezicht weer naar toe gaan. In een omgeving die hen inspireert en motiveert. Waar je samen met collega’s kunt werken aan een gezamenlijk doel, ondersteund door de laatste technologie en inzichten. Een open en transparante plek waar concentratie en samenwerken net als zakelijk en privé, perfect samen gaan. Laten we met elkaar bouwen aan die plek waar mens en cultuur centraal staan zodat de medewerker en de organisatie kunnen excelleren.

Wij nodigen u graag uit op onze locaties in Tilburg of Amsterdam om u te laten inspireren. #Hellotomorrow


Visie

Wij geloven dat als wij samen in staat zijn een cultuur te creëren waarin mensen gelukkig zijn met wat zij doen, dat geweldig werk een logisch gevolg is.


Missie

Mensen maken het werk en de organisatie. Zij dienen zich goed te voelen in hun omgeving om optimaal te kunnen functioneren. Een juiste werkomgeving schept de voorwaarde om elkaar te stimuleren en te inspireren.

Door goed te luisteren naar en mee te denken met onze opdrachtgevers ontwikkelen we inspirerende, duurzame werkomgevingen. Een omgeving met een juiste balans tussen tijdloos design, ergonomie en kwaliteit, waarin mensen optimaal kunnen functioneren.

Het is onze missie om er samen voor te zorgen dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen wanneer ze denken aan de werkdag van morgen.


Duurzaamheid

Ons beleid is er op gericht de keten waarin wij actief zijn te verduurzamen. In het ontwerpproces zijn wij al scherp op het terugdringen van de milieubelasting. Wij kijken kritisch naar het duurzaamheidsbeleid van onze leveranciers.

Wij dragen graag bij aan uw maatschappelijke-en duurzaamheidsambities.


ISO

aarts & co beschikt over ISO 9001:2015 certificering. Het certificaat betreft het toepassingsgebied:

Het planmatig verzorgen van interieurontwerp evenals het begeleiden en leveren van hoogwaardige interieuroplossingen voor profit en non-profit organisaties.

Wij borgen een continue hoge kwaliteitsstandaard door het afnemen van interne audits, leveranciers audits en evaluaties met onze opdrachtgevers. Alle stakeholders betrekken wij in het proces om onszelf continue te verbeteren.

René van Beers ISO Auditor De kwaliteit die aarts & co nastreeft komt doelmatig tot uiting in het lopende kwaliteitssysteem. Ze zijn betrokken en hebben de processen op orde en geborgd. Ook zijn ze altijd op zoek naar passende verbeteringen!”