< Terug naar overzicht

aarts & co interieur en advies trotse sponsor van Ronald McDonald Huiskamer in ETZ.

“De Huiskamer; een oase midden in het ziekenhuis, die ouders en kinderen de mogelijkheid geeft om even weg te zijn uit de ziekenhuissfeer.” 

Op vrijdag 18 mei jl. is de Ronald McDonald Huiskamer, die zich in het ETZ Tilburg in het Moeder-en Kindcentrum Fam bevindt, officieel in gebruik genomen.

De Huiskamer; een prettige ruimte om te ontspannen.
Als je de hele dag met je kind in het ziekenhuis bent – voor een lange (poli)klinische behandeling of omdat het ziek is – komen de witte muren al gauw op je af. Dan is het fijn dat je je even kunt terugtrekken. De Huiskamer, onderdeel van het Moeder - Kindcentrum Fam in het ETZ, is dé plek voor gezinnen met zieke kinderen om te ontspannen en te spelen met ouders, broertjes en zusjes. De zorgvuldig op elkaar afgestemde selectie kleuren, materialen en interieuroplossingen zorgen voor een optimale belevingswaarde. Warmte en huiselijkheid voeren de boventoon in deze prachtige ruimte. 

Bijzonder project.
aarts & co interieur en advies is één van de sponsoren van de Huiskamer. Jeroen Hermans (adviseur & partner); “We zijn blij dat aarts & co mee heeft kunnen helpen om deze mooie ruimte te realiseren, en hopen dat er veel families gebruik zullen maken van deze warme oase in het “hart” van Fam”.

Andere projecten bekijken welke aarts & co interieur en advies heeft gerealiseerd? https://www.aartsenco.nl/nl/projecten