< Terug naar overzicht

aarts & co interieur en advies verzorgt interieur nieuw kantoorpand CMS Nederland in Amsterdam

Onlangs heeft CMS Nederland, één van de grootste advocatenkantoren ter wereld, intrek genomen op de bovenste zes verdiepingen in het New Atrium gebouw. Een prachtig modern kantoorpand, gelegen aan de Zuidas in Amsterdam en ontworpen door MVSA Architects. 

Het adembenemende interieur van het New Atrium gebouw is ontworpen door Fokkema & Partners Architecten. aarts & co interieur en advies is verkozen tot trotse leverancier van dit bijzondere interieur. In prettige samenwerking met Fokkema & Partners Architecten. hebben we op verschillende onderdelen van dit project meegedacht. Dit heeft geresulteerd in een eigentijds ontwerp met warme invloeden en oog voor detail; een plek waar mensen kunnen werken, ontmoeten, ontspannen en waar ze zich vooral ‘thuis’ voelen. Een mooie rol was weggelegd voor het montageteam van aarts & co interieur en advies, werken op een fraaie locatie met een adembenemend uitzicht over Amsterdam! 

Andere projecten bekijken welke aarts & co interieur en advies heeft gerealiseerd?  https://www.aartsenco.nl/nl/projecten