Advies en ontwerp

aarts & co beschikt over een eigen studio waar onze interieurarchitecten en stylisten actief zijn om onze klanten op alle facetten van het interieur van dienst zijn.

image

In de koppeling met één van onze projectadviseurs werken zij het inrichtingsconcept en ontwerp tot in detail uit. Het complete traject van inventarisatie, schetsontwerp met 3D visualisaties, kleur en materiaaladvies tot definitief ontwerp wordt in continue overleg met u doorlopen.

Ook op het gebied van ontwerpen is aarts & co ISO 9001 gecertificeerd.

Voordat onze interieurarchitecten en stylisten voor u aan de slag gaan doorlopen we een uitgebreide inventarisatiefase waarin we uw organisatie monitoren door het afnemen van interviews. Daarbij is het mogelijk om eventueel moderne technieken toe te passen zoals bijvoorbeeld WPA (workplace analytics). Hierin kijken we naar uw organisatie, de werkprocessen en uw medewerkers.

Op basis van de verkregen data en de doelstellingen van uw organisatie brengen we een advies uit voor het inrichtingsconcept. Vanuit het concept maken we een voorlopig ontwerp (VO) wat uiteindelijk resulteert in het definitief ontwerp (DO).