Rabobank Maastricht

De Rabobank Maastricht wilde een nieuw hoofdkantoor. Een dienstencentrum waar alle financiële producten konden worden aangeboden aan hun klanten. Bedrijfsfinancieringen, beleggingen, spaarrekeningen, hypotheken etc. Verschillende vestigingen uit de omgeving besloten samen te gaan in één nieuwe organisatie.

Dit architectonisch bijzondere gebouw met open split leven structuur, ontworpen door Architecten aan de Maas, bood aarts & co interieur en advies de unieke kans om hiervoor een open en  nieuw werkconcept te creëren. De diversiteit aan werkplekken, gesitueerd aan de buitenzijde van het gebouw geven een warme, aangename sfeer. De begane grond is volledig ingericht voor bezoekers te ontvangen en is uitgerust met diverse vergader -en overlegruimtes.

De krachtige samenwerking tussen Architecten aan de Maas voor het bouwkundig deel en aarts & co interieur en advies voor het interieur ontwerp heeft geleidt tot een prachtig en tijdloos gebouw,  wat door zijn flexibiliteit volledig toekomstproof is. Bovendien heeft het pand in 2010 de Victor De Stuersprijs, de architectuurprijs van Maastricht, gewonnen.