aarts & co projecten

Instituut Verbeeten den Bosch

Om haar patiënten nog beter van dienst te zijn en de intensieve zorg dichter bij de patient te brengen, heeft Instituut Verbeeten een nieuwe dependance gerealiseerd, naast het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Een bijzondere locatie ontworpen door EGM architecten, met aan de ene kant een rustige groene omgeving met bomen en een weiland, en aan de andere kant het ziekenhuis en de drukke stad. Het instituut is een tussenvorm van deze werelden: een villa in het groen. Vorm, schaal en transparante uitstraling geven het gebouw een eigen identiteit.

Bij het ontwerp zijn patiënten en medewerkers dan ook direct betrokken geweest. Hun input heeft mede geleid tot het gebouw dat er nu staat: een gebouw met een Healing Environment, vriendelijk, veilig en transparant. Een omgeving waar patiënten en medewerkers zich prettig voelen.

aarts en co tekende voor het interieur ontwerp waarbij een boeket bloemen de basis heeft gevormd voor de uiteindelijke keuzes van de diverse interieurdelen.

Instituut Verbeeten levert als specialistisch ziekenhuis topklinische zorg op het gebied van radiotherapeutische oncologie en nucleaire geneeskunde. Hier wordt zorg op maat geleverd en staat de patiënt en zijn beleving centraal.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!