ETZ

aarts & co interieur en advies is al jaren vaste partner voor het interieur bij diverse projecten van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. In het laatste kwartaal van 2015 is de renovatie van de verpleegafdelingen locatie TweeSteden Tilburg afgerond.

In samenwerking met a/d Amstel architecten heeft aarts & co interieur en advies de verpleegafdeling ingrijpend vernieuwd om ruimte te maken voor de hernieuwde zorgvisie van het ziekenhuis, waarin de patiënt centraal wordt gesteld in het zorgproces. Kernwoorden van het ontwerp zijn: overzichtelijk, transparant, ruimtelijk, licht, tijdloos, huiselijk, gastvrij en verzorgd. De afdelingen bestaan grotendeels uit ruime, lichte één-persoonskamers.

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) is een (boven)regionaal, topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Midden-Brabant. Landelijk staat het ETZ bekend om de expertise op het gebied van zware Traumatologie en Neurochirurgie en bovenregionaal op het gebied van Cardiologie, Orthopedie en Interventieradiologie. Daarnaast is er  bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens. Het ETZ biedt zorg vanuit drie ziekenhuislocaties: ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk. Elke locatie kent een eigen zorgsfeer en eigen expertises, waarbij altijd de patiënt centraal staat.